2013. január 16., szerda

Ázsiai kényeztetés

Mostanában, a két tanfolyam közötti idôszakban szinte semmi dolgom. (Ez nem feltétlenül igaz, az elmúlt két napban mint hivatásos búvárnak, részt kellett vennem egy felderítő-mentőakcióban, de erről nem szeretnék ezen a fórumon beszélni. Az oktatások során viszont részletesen fogom elemezni ezt a sajnos tragikus véget ért esetet. Rengeteget lehet belőle tanulni.)
Ma reggel átjött Mike és Rose, a vietnámi felesége. Beszélgettünk bő két órán át és megkaptam az oktatói kurzushoz egy előzetes tananyagot, (fizika, matematika és fiziológia), hogy ne teljenek teljesen haszontalanul a napjaim.
Rose egyszer csak hozott egy hajszálat, mondta hogy feküdjek le. Mike már többször említette ezt, ő csak fül-szexnek hívja, azt mondta felér egy orgazmussal. Rose bedugta a hajszálat a hallójáratomba, letolta egészen a dobhártyáig, és elkezdte oda-vissza sodró ujjmozdulatokkal pörgetni a hajszálat, ezzel gyakorlatilag csiklandozva a dobhártyát. Baromi hangos, és valóban hátborzongatóan különleges érzés.
Miután mindkét fülemmel végzett, elkezdte a különböző csontjaimat, izületeimet kipattintgatni, kiropogtatni, olyan helyekre nyúlt és olyan mozdulatokat végzett, amiről soha nem gondoltam volna hogy működhetnek. Ilyen például, hogy a hüvelykujjat átmozgatja két-három körkörös mozdulattal, miközben a kézfej hátán, a csukló közelében megkeresi a csont eredését,és egy erős felfelé toló mozdulattal kipattintja a kézizületet. Fantasztikus. Elképesztő tudás van a világ más tájain, teljesen más gondolkodással, személyiséggel és ismeretekkel rendelkeznek mint amit megszoktunk. Ázsiába kell utazni tanítani, ez már biztos.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése